Mit første indlæg i min første blog!

3 kommentarer
Snik snak

Dette må jo så blive mit første indlæg i min nye og helt ubrugte blog. Jeg har igennem et stykke tid fulgt adskillige blogs på nettet og har nu oprettet min egen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg interesserer mig meget for mad, hvilket bloggens navn også til fulde indikerer. Både for at lave den, eksperimenterer med den og, ikke mindst, at spise den.
Jeg er typen, der kan forberede en middag i dagevis eller lede efter inspiration og glæde mig, til en gæstemiddag eller fødselsdagsmiddag flere måneder i forvejen, hvilket denne blog da også tydeligt vil komme til at bære præg af.

 

 

Dette vil altså helt klart blive en madblog, men når det er sagt, skal det også tilføjes, at der selvfølgelig også er andet end mad i mit liv. Udover mad drejer min hverdag sig om min kæreste, min familie og mine venner. Mit arbejder fylder også en del og så har kæresten og jeg lige investeret i et “dejligt” hus, som kræver et par meget kærlige hænder henover det næste halve års tid.
Vi nyder at se det hele tage form og blive præcist som vi ønsker det, men der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at det er hårdt arbejde, og de helt store kulinariske udfoldelser er derfor lagt lidt på stand by for tiden.

Til gengæld arbejder min altid madinteresserede hjerne videre på højtryk. Jeg bliver konstant inspireret et eller andet sted fra og stakken med opskrifter og ideer der skal afprøves vokser med lynets hast, så jeg kan godt love, at jeg vender tilbage med dobbelt kraft.

 

 

Inspiration har været et af kodeordene for mig til at starte denne blog. Og ligesom jeg er blevet inspireret af de mange blogs, jeg har fulgt gennem det sidste par år på nettet, håber jeg at der måske en dag, også vil være nogen der vil blive inspireret af min mad og mine opskrifter. Hvem ved?

Jeg glæder mig i hvert fald til, at blive en del af “blogland” og håber og tror, at det bliver endnu sjovere, når jeg ikke længere “bare” følger med på sidelinien.

Velkommen til Maden i mit liv!

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
LaTascha
12 år siden

Tak til Jer begge to for velkomsten. Det er altid dejligt at blive taget godt imod når man er "ny i klassen":-)

Mange hilsner fra Anne.

Malou Klidmoster
12 år siden

Velkommen i blogland 🙂

Hanne's verden
12 år siden

Hej Latascha

Glæder mig til at følge med her.
Skønne billeder og lækkert mad du har lavet siden dette dit første blogindlæg.
Velkommen i blogland.
Hilsner Hanne

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)