Resterne af 1. sal…

De nye franske døre, og resterne af de tidligere ejeres valg af vægfarve:-)

Ny væg der deler den gamle stue i en spise og en dagligstue.

Her var der så engang et badeværelse…:-)

Her kommer så lidt billeder af vore “ruin”;-) Lige pt. ser det en lille smule kaotisk ud, men jeg er sikker på, at det nok skal blive godt indenfor kort tid. Vi har valgt af få bygget en væg midt i den gamle, meget lange, stue og på den måde får vi både en spise og en dagligstue. Imellem de 2 stuer er der blevet lavet den flotteste franske dør. Desuden har vi fået åbnet en gammel, afblændet dør og sat en enkelt fransk dør i, for på den måde at få lidt mere lys ind i stuen.

 

 

På 1. salen er alle vægge brækket ned helt ind til tagstenene, da isoleringen var så godt som ikke eksisterende, og i disse dage bliver stenene understrøget, derefter går VVS’eren ind og fjerner en masse gamle, og ubrugte, rør i skunken og tilsæt sætter tømren så væggene op igen – et stort projekt, men på et eller andet tidspunkt skal det jo gøres og nu er vi jo igang og har 1. salen tømt, så hvorfor ikke tage det hele nu?

Badeværelset er brækket ned og venter nu bare på ny indmad, gulvvarme, bruseafløb, indmuret cisterne til toilettet og et par andre småting;-)

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)