Ingen af os var sådan specielt sultne her til aften. Morten havde fået solid frokost på arbejde og jeg har gået og småspist hele dagen – en dårlig vane når jeg har fri og er i nærheden af køkkenet hele tiden.

Til gengæld havde jeg nogle rå jomfruhummere i køleskabet. Hovederne blev skåret af og gemt til i morgen, hvor jeg vil koge en jomfruhummerbisque på dem. Halerne blev renset for den sorte tarmstreng ved at klippe dem op i ryggen og trække den ud. Derefter blev hullerne i ryggen fyldt med en lækker hjemmelavet hvidløgssmør tilsat friskhakket persille. Jomfruerne blev lagt på en bageplade og kom en tur i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter, til de var lige netop møre. Som tilbehør fik vi lunt flute og så dryppede vi dem med limesaft. Lækkert og lige hvad vi trængte til.

Her til aften har vi så endelig fået bestilt vores sommerferie – vi skal jo heller ikke afsted før på søndag – host host. Det blev ikke Mallorca alligevel, for da vi ville ind og booke forleden dag, faldt jeg tilfældigt over et rigtig godt tilbud på Costa Del Sol. Mallorca har vi været på før, men aldrig rigtigt i Spanien, så da chancen bød sig var det ikke så svært at vælge.
Nu skal vi bo på et lækkert hotel midt i Torremolinos, hvor der gerne skulle være lidt fest og gang i den – så gamle er vi jo heller ikke. Men samtidig skal man ikke køre så langt ind i landet, for at få lidt mere ægte spansk kultur og knap så meget turistshow. Jeg glæder mig rigtig meget og tror vi får en superferie.

Og maden!!!! Huhh….mit forhold til spansk mad kan slet ikke beskrives – jeg elsker det ganske enkelt. Tapas, paella, tortilla, gazpacho….det kommer vist til at få et helt blogindlæg for sig selv, når vi kommer hjem.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)