I dag har jeg lavet et par græskarlygter af to små hokkaido græskar, som jeg købte i Kvickly til 12 kroner stykket. Det kan vist ikke siges at være dyrt og jeg fik de fineste små lygtemænd ud af dem.

Egentlig synes jeg, at mini græskarlygterne er meget finere, end de lygter jeg normalt skærer af de store halloweengræskar, så det bliver vist disse her, der kommer til at pryde fortrappen for fremtiden.

Faktisk er de helt vildt nuttede og jeg fatter ikke, at jeg ikke er kommet på den idé tidligere, for jeg har da trods alt set på en del hokaido græskar i min tid. Overvejer nu, om det også vil være fint at lave lygtemænd med en lille tophue af butternut squash, men der er altså bare et eller andet originalt over de små buttede og orange hokkaido squash.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)