Vi har ikke rigtig tradition for, at lave havregrynskugler i min familie, men jeg har ofte fået det andre steder og synes egentlig de smager ganske udemærket. Derfor har jeg i år forsøgt mig med en lille portion, som supplement til alt det andet konfekt der er blevet fremstillet.

Havregrynskugler.

70 gr blødt smør
2 dl havregryn
1 dl kokosmel
1/2 dl flormelis
1-2 spsk kakao
kornene af 1 vanillestang

Ekstra kokos til at trille kuglerne i.

Alle ingredienserne blandes sammen og trilles til små kugler. Vend kuglerne i kokosmel og stil dem køligt til de er blevet lidt hårde.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)