Min lillebror har fødselsdag den 22. december og den nærmeste familie plejer derfor at komme forbi til lidt godt at spise og drikke, og så kan vi ved samme lejlighed få udvekslet gaver og ønsket god jul til alle dem vi ikke skal tilbringe juleaften sammen med – vi ser dem godt nok 2. juledag igen, men derfor skal min lillebrors fødselsdag jo fejres alligevel.

Derfor bagte vi en hel masse æbleskiver for et par uger siden og smed 2/3 i fryseren. De kom i ovnen og blev serveret sammen med syltetøj og flormelis. Desuden fik vi konfekt og småkager og så bagte jeg Newyorkerbyhearts fantasiske cheesecake, som altid bringer lykke.

Der blev taget godt fra af æbleskiverne, men der blev en smule tilbage som vi, det må vi jo se i øjnene, ikke får spist i løbet af de kommende 3 juledage og som heller ikke vil blive videre fantastiske af, at blive opvarmet endnu engang. Derfor blev de trukket på en rød silkesnor som blev bundet sammen med en fin sløjfe og hængt op i træet sammen med alle de andre “fugle-godter”. Og fuglene er vilde med æbleskiver, skulle jeg hilse at sige. Der er blevet nippet, pirket og hakket hele dagen, så nu er det vist også blevet jul ude hos fuglene.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)