Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Dadler med parmaskinke og mandler…

4 kommentarer
Snacks
Gå direkte til opskriften

I går stod menuen på rejesalat med mango og forårsløg og lækkert flute. Det har jeg blogget om tidligere, men inden vi nåede så langt, skulle vi da lige have en lille appetizer i går eftermiddags, da det begyndte at skumre – og hvad var mere oplagt end en rigtig juleinspireret snack? Kunne vel også kaldes en slags konfekt for kødelskere.

Jeg tog 12 store dadler og fjernede stenen. Derefter lagde jeg 2 smuttede mandler i hver dadel istedet for stenen og så rullede jeg et lille stykke parmaskinke rundt om hver dadel. Herefter blev de gratineret i ovnen til skinken var sprød og lækker. Det skal lige siges, at på billedet er har dadlerne ikke været i ovnen endnu.

 

 

Pas på med at lave for mange, for de mætter virkelig – beregn ikke mere end 2-3 pr person. Men så har du også en himmerrigs mundfuld og det var lige hvad der skulle til i går, da vi havde været på den store juletræstur og stolt hjembragte et pragteksemplar af en basse, der står i garagen nu og venter på, at det skal blive d. 23 december.

Subscribe
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
LaTascha
13 år siden

Jeg er også vild med dem – men det skal være med de ordenlige dadler. Og nu tror jeg også det skal være med mandler hver gang:-)

Malou Klidmoster
13 år siden

De er SÅ lækre – jeg laver dem hvert år til nytår med mandler i. Så får vi dem når dronningen har holdt tale til et lille glas 🙂

LaTascha
13 år siden

Det smager super godt – har aldrig lavet dem med mandler før, men fik ideen da jeg alligevel havde smuttet en portion til lidt salt mandler – nu er jeg ikke sikker på jeg nogen sinde vil lave dem uden mandler mere:-)

Mange hilsner fra

Anne.

Newyorkerbyheart
13 år siden

Uhmm, lækkert Anne. Jeg kan godt lide ideen med mandler i, så er er lidt crunch 🙂

Mange hilsner
Birthe