I går stod menuen på rejesalat med mango og forårsløg og lækkert flute. Det har jeg blogget om tidligere, men inden vi nåede så langt, skulle vi da lige have en lille appetizer i går eftermiddags, da det begyndte at skumre – og hvad var mere oplagt end en rigtig juleinspireret snack? Kunne vel også kaldes en slags konfekt for kødelskere.

Jeg tog 12 store dadler og fjernede stenen. Derefter lagde jeg 2 smuttede mandler i hver dadel istedet for stenen og så rullede jeg et lille stykke parmaskinke rundt om hver dadel. Herefter blev de gratineret i ovnen til skinken var sprød og lækker. Det skal lige siges, at på billedet er har dadlerne ikke været i ovnen endnu.

 

 

Pas på med at lave for mange, for de mætter virkelig – beregn ikke mere end 2-3 pr person. Men så har du også en himmerrigs mundfuld og det var lige hvad der skulle til i går, da vi havde været på den store juletræstur og stolt hjembragte et pragteksemplar af en basse, der står i garagen nu og venter på, at det skal blive d. 23 december.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)