Så er julen og diverse julefrokoster overstået og vi har taget hul på den hyggelige uge mellem jul og nytår. I min familie havde vi som sædvanlig en rigtig hyggelig og rolig jul, hvor samværet og den gode mad har meget høj prioritet. Jeg tog et par billeder i aftenens løb, men der kommer ikke nogen decideret opskrifter, idet det primært var min mor der stod for maden i aftenens løb. Herover er der fadet med langtidsstegt svinekam og andesteg samt slagterens julemedister.

Lækker ris a la mande. Spækket med vanillekorn og serveret med iskold hindbærpúre – vi har faktisk aldrig fået kirsebær til ris a la manden i min familie, for vi er allesammen enige om, at netop optøede skovhindbær, blendet og smagt til med lidt sukker er noget af det bedste til den lettere søde og lidt tunge dessert. Min mor fik for øvrigt mandlen og inkasserede en super lækker æske Summerbird flødeboller.

Vores juletræ kører guldtema og der er derfor udelukkende guldpynt på grenene. Under træet lå der mange dejlige gaver til mig, jeg fik blandt andet :

Et superlækkert professionelt mandolinjern – mor og far.
En Kitchenaid røremaskine – mor og far. Aftenens største overraskelse, da jeg længe har syntes den var lækker, men syntes den var lidt for dyr til, at jeg ville investere i den.
Gavekort – min onkel.
Café Hack’s kogebog “Danskernes egne desserter” – min lillebror.
Nynnes dagbog 4 – kæresten
Greven, Kammerjunken og den dragende Citronmåne – kæresten.
Den fineste guldring med en lille blomst fyldt med glitrende sten – kæresten.
Peters Jul – min moster og onkel.
Le Creuset morter i sort – kærestens mor.
Lækkert satinvævet sengetøj – kærestens mor.
Stelton picnic kurv – kærestens mandelgave fra hans jul med familien.
Amerikansk kagebog, “Cookies and slices” – vennepar.
Microplane rivejern – kærestens mor.
Besserwisser – Coop (arbejde).

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)