I aften har menuen stået på klassisk forloren hare, men da jeg stod og skulle forme haren fik jeg den idé, at jeg istedet ville lave mini harer eller hareunger eller hvad man nu kan kalde dem.

Derfor blev der istedet formet 6 små farsbrød og nu jeg alligevel var igang med at variere, kom jeg i tanker om, at der var en pakke med skinke i køleskabet tilovers fra forleden dag. Den kunne jeg jo lige så godt bruge til at lægge på de små harer, som jeg kunne åbne en pakke bacon.

De små forlorne harestege endte altså ud med at se således ud og fik små 35 minutter i ovnen ved 200 grader fra de blev sat ind (kold ovn), til de blev hevet ud igen. Der blev hældt en sjat vand ved da de kom i ovnen og en sjat igen da stegetiden næsten var overstået og saucen fik en rigtig fin smag af den røgede, salte skinke.

Saucen blev lavet på vandet fra haren, lidt ekstra bouillon, piskefløde, lidt ribsgelé, salt, peber og kulør og derudover fik vi bare helt almindelige kogte kartofler, dampet broccoli og en klat ribsgelé til. Rigtig hyggeligt at få hver sin lille hare, tror bestemt ikke det bliver sidste gang:-)

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)