Der er blevet kogt oksekødssuppe herhjemme i dag og sådan noget suppe skal jo skummes fri for fedt og urenheder under kogningen. Fedtet kom i en skål efterhånden som det blev skummet af. Derefter blev der tilsat havregryn, solsikkefrø med og uden skal og jordnødder og så blev der rørt godt rundt til det hele var blandet.

Et par lerurtepotter med hul i bunden blev gjort rene for jord og en dobbelt ståltråd blev trukket igennem og lukket ved at sno den nogle gange. På den måde kommer der hank i urtepotterne, så de kan hænges op.

Urtepotterne blev fyldt med fugleguffet og så blev de sat koldt, til massen var stivnet. Herefter hængte vi dem op i et træ i haven ved siden af alt det andet fuglemad. Når potterne skal hænges op er det en god idé, at hænge dem vandret. På den måde lægger der sig ikke regnvand oven i maden, så den rådner og fuglene kan blive syge af at spise den.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)