Så kom vi godt ind i det nye år og for vores vedkommende foregik det stille og roligt med familie og gode venner. Jeg tog et billede af vores nytårsbord, men selve maden, som nogen måske har regnet ud stod på raclette, har jeg ikke taget billeder af.

Det ville være blevet til frygteligt mange billeder af skåle og fade med raclettemad – små mørbradbøffer af okse og svinekød, små krydderpølser, kyllingestrimler, baconskiver, parmaskinke, små frikadeller, revet ost, æggemasse, champignons og østershatte, cherrytomater, frisk ananas i tern, peberfrugt, tortillachips, grøn salat og blandet salat, krydrede bådkartofler, spicy tomatsauce, guacamole, bearnaisesauce og flutes. Hold da fast hvor blev vi mætte. Vi var 7 personer om 2 racletter og det var helt perfekt, så der var hverken ventetid på kød eller små pander.

Forretten bestod af en lækker røget bornholmer laks på hjemmebagt surbrød og til dessert var der noget af det bedste jeg ved, nemlig hjemmelavet citronfromage – let og luftig og lige tilpas syrlig – mums

Og så skal der gøres status over 2010. Det blev nemlig året hvor jeg oprettede min egen blog og opdagede glæden ved at blogge og fandt ud af hvor tilfredsstillende det er, at fotografere og skrive om min hjemmelavede mad, så jeg kan huske opskrifterne for eftertiden. Det blev også året hvor jeg opdagede, at der var mange mange flere blogs at følge, end den lille håndfuld jeg fulgte, inden jeg oprettede min egen blog.

2010 blev også året hvor kæresten og jeg overtog vores nye hus og gik igang med den omfattende renovering, som vi regner med at være færdige med i løbet af vinteren og det tidlige forår 2011. Vi glæder os super meget til at flytte ind og jeg glæder mig næsten endnu mere til, at få mit eget køkken igen

I årets løb nåede vi også en uge til New York, som vi jo elsker, en dejlig sommerferie i Torremolinos ved Malaga og vi fik et par lækre forlængede weekender i Kbh. I 2011 har vi planer om endnu en tur til USA og så er vi enige om, at det er for dårligt, at ingen af os nogensinde har været i London, så vi vil også have planlagt en tur derover.

Endelig er der jo nytårsfortsætter som jeg vil forsøge at overholde.

1. Jeg vil fortsat huske at drikke 1,5-2 L. vand om dagen – et nytårsfortsæt jeg gav mig selv sidste år og som jeg synes, jeg har holdt rigtig fint.
2. Jeg vil forsøge at spise 600 gr frugt og grønt om dagen – selvom jeg lever rimelig sundt og spiser både frugt og grønt hver dag, skader det jo ikke at huske på de berømte “6 om dagen”.
3. Jeg vil gerne spise fisk 3-4 gange om ugen – enten til aften, eller som en del af madpakken, fx på rugbrød.
4. Jeg vil forkæle mig selv med endnu flere lækre og måske lidt luksusprægede madvarer/råvarer – indimellem vil jeg gerne vil købe et eller andet lækkert, som jeg får øje på eller læser om, men enten beslutter jeg at købe det senere og glemmer det igen, eller også bliver jeg nærig og dropper det. Der skal kort sagt handles i nuet og prioriteres.
5. Vi skal som minimum til New York/USA én gang – et fortsæt vi heldigvis er helt enige om.
6. Jeg vil blive bedre til at gå ture eller måske ligefrem begynde at løbe sammen med kæresten engang imellem – jeg bliver i så godt humør og synes det er så dejligt at komme ud og gå en tur, men ofte kan jeg ikke rigtigt få mig taget sammen, når jeg kommer fra arbejde.
7. Jeg vil blive bedre til, at få prøvet alle de opskrifter og ideer af som jeg har liggende, både i hovedet og på computeren og i papirudgave.

Ja, mine fortsætter lyver ikke – 5 ud af 7 handler om mad/drikke….det kan vist kun være en madelsker der har lavet dem.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)