I dag er det lige præcis et år siden, at jeg for første gang loggede mig ind på blogspot og oprettede denne her blog.

Og her et år efter er jeg mindst lige så glad, hvis ikke gladere, for at blogge. Jeg har konstateret, at det at blogge er en livsstil og jeg er blevet dybt afhængig.

Da det trods alt kun er bloggens 1 års fødselsdag, har jeg ikke nået at møde så mange andre madbloggere endnu – altså man skal jo lige igang og det første stykke tid holdt jeg mig også pænt bag bloggens beroligende anonymitet.

Men nu har jeg stukket næsen frem og om ikke ret lang tid skal jeg møde en masse andre af Jer, som jeg følger dagligt, til vores blogtræf.

 

 

Jeg lovede egentlig mig selv, for en måneds tid siden, at bloggen skulle have nået 200 indlæg til sin 1 års fødselsdag. Tjaaa….det nåede jeg ikke helt. Jeg har jo det princip, at jeg helst lægger mad på bloggen, som jeg selv har lavet og da vi stadig bor hos mine forældre, under vores gennemgribende husrenovering, vil der jo være dage, hvor jeg ikke får rørt en grydeske. Til gengæld skulle vi være indflytningsklare indenfor overskuelig fremtid, så jeg tør godt love, at der ligger over 400 indlæg til bloggens 2 års dag 🙂

Og afslutningsvis vil jeg sige tak til alle Jer dejlige læsere, der med Jeres kommentarer og søde beskeder er med til at gøre bloggen levende. Jeg blogger selvfølgelig for min egen skyld og evt. familiemedlemmer, som gerne vil følge lidt med, men uden Jer læsere og Jeres kommentarer, kunne jeg lige så godt skrive dagbog i en død, linieret kinabog. Det er Jer, der giver min blog liv – TAK!!!

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)