Så følger anden omgang i mit lille småkageprojekt, for forleden dag blev den sidste vanillespecie i dåsen spist og vi er klar til en ny omgang.Denne gang faldt valget på kanelsmåkager. Jeg har bagt dem før, blandt andet til jul hvor de havde kringlefacon, så opskriften ligger lige her. Kringlefacon blev det ikke til denne gang, for dels er det ikke jul og så går det altså også lidt hurtigere at lave kagerne, når man ikke skal rulle dejen ud og stikke kagerne i facon. Denne gang blev dejen bare formet til en rulle og så skåret til småkager og det fungerede lige så godt.

Kagerne er sprøde og lidt hårde, da der ikke er nogen former for hævemiddel i. Jeg synes ganske enkelt de smager genialt, og glæder mig til at have dem i dåsen og nyde til min the om aftenen det næste stykke tid. Så må tiden jo vise hvad den næste omgang småkager bliver for en slags.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)