Så er vi nået til blogindlæg nummer 2, om hvad vi spiste i New York. Denne gang starter vi på Grand Central Station, der ligger nemlig et kæmpe marked med mad – kager, brød, frugt og grønt, blomster, kød, ost, krydderier, pålæg og delikatessevarer…..you name it. Det er i øvrigt også på Grand Central at Restauranten “Oyster Bar”, som eftersigende har verdens bedste clamb chowder ligger, men vi havde andre planer den dag.

Her ligger en indgang – så begynder løjerne.

Markedet er placeret så man ligesom går igennem én lang gade og dermed får set det hele.

Så er det kagetid – de fleste af de store koster omkring 100 kr. Skræmmende hvad vi skal betale for et stykke halvfabrikata fra bageren herhjemme.

Og her er lidt flere kager. Igen kostede de fleste omkring 100 kr, men der var da et par af dem der sneg sig op i nærheden af 120 kr.

Og så er det blevet tid til morgenmad endnu engang. Denne gang står den på fuldkornsvafler med hjemmelavet yoghurt, valnødder og bær. Selvfølgelig serveret med ahormsirup.

Og her morgenmad bestående af en kæmpe bagel, lækker lækker røget laks, flødeost og grønt. Kæresten er fuldstændig vild med denne her anretning fra Manhattan Diner og skal have den hver gang vi er i USA.

Vi købte en håndfuld kager med hjem fra bagerafdelingen i et supermarked en aften. Her er det mini lemon marenge pie, mini raspberry cheese cake, mini manhattan cheese cakes og endelig mini frugttærter med creme. Man fornemmer et mini tema, men på den måde kunne vi jo smage mange flere 🙂

Midtfyn er åbenbart berømt i en del amrikanske supermarkeder. Dansk marcipan fra Odense lavet på Californiske mandler sælges i hvert fald i stor stil.

 

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)