Maden sendes rundt…
Maden sendes rundt…
Så skal der spises…
Og sådan en portion her blev der sørme også plads til – dog uden mandelgave, det er jo ikke jul…
I weekenden, nærmere betegnet lørdag, løb årets jul i juli af stablen, og det var som altid vældig hyggeligt og meget mættende. Menuen var som sædvanligt grillet andesteg, svinekam og medister med hele tilbehøret, samt ris a la mande til dessert. Vi var heldige med vejret og sad ude og spiste, på trods af at der var lovet regn. Regnen kom også tilsidst, men det var først omkring klokken 22, så der var det ok at rykke ind, og så blev der ellers hygget igennem helt til klokken 3 om morgenen, hvor de sidste kom i seng.
Jul i juli er blevet en tradition i vores familie, og vi fik vist regnet os frem til, at det var 6. gang i år. I år var vi dog gået en lille smule mere amok end vi plejer, for udover alt det andet julemad, havde jeg bagt en portion vanillekranse og lavet en lille portion baileyskugler – jeg blogger om dem snarest. Til vores forsvar skal det dog siges, at det kun er maden vi juler med. Vi kunne aldrig drømme om at pynte op eller begynde at give gaver, ligesom der heller ikke er nogen hel mandel i ris a la manden eller en mandelgave. Som den madglade familie vi er, koncentrerer vi os 100 % om det projektet drejer sig om, nemlig maden:-) Og julemad i juli smager faktisk næsten endnu bedre end i december, for der har man ikke har deltaget i de første 5 julefrokoster inden, ligesom man heller ikke får smidt æbleskiver og pebernødder i nakken til hvert eneste arrangement man deltager i. Og så er det jo lidt lettere at skaffe nye danske kartofler til julemaden i juli, end i december:-)
Hej
Det ser ud som om det har været rigtig hyggeligt.
Vi har også rykket familie-julefrokosten til påske, for der er ingen, der har tid i december! 😉
– Ungersvenden
Ungersvenden – vi var faktisk til julefrokost i marts i kærestens familie i år, fordi de ikke kunne få det til at passe før, men de er nu også sindssygt mange der skal ha kalenderen til at matche. I min egen familie er det nemmere, der har vi holdt julefrokost 2. juledag i hele mit liv, og det bliver der ikke ændret ved:-)
Fantastisk – kunne godt lige spise sådan en portion 😀 Jeg elsker også brunede kartofler….
KH
Birthe
Birthe – Brunede kartofler er så lækre og så lige med et nip havsalt på, så det søde og salte kombineres…….guf:-)
Kærlig hilsen
Anne.
Øøøjjj, nu har jeg SÅ meget lyst til julemad. Hmm, hvem kan mon overtales, pønse pønse 😉
Xenia – hvis du ikke kan overtale nogen, så køb et par andebryster og spis det hele selv;-)