Maden sendes rundt…

Maden sendes rundt…

Så skal der spises…

Og sådan en portion her blev der sørme også plads til – dog uden mandelgave, det er jo ikke jul…

I weekenden, nærmere betegnet lørdag, løb årets jul i juli af stablen, og det var som altid vældig hyggeligt og meget mættende. Menuen var som sædvanligt grillet andesteg, svinekam og medister med hele tilbehøret, samt ris a la mande til dessert. Vi var heldige med vejret og sad ude og spiste, på trods af at der var lovet regn. Regnen kom også tilsidst, men det var først omkring klokken 22, så der var det ok at rykke ind, og så blev der ellers hygget igennem helt til klokken 3 om morgenen, hvor de sidste kom i seng.

 

 

Jul i juli er blevet en tradition i vores familie, og vi fik vist regnet os frem til, at det var 6. gang i år. I år var vi dog gået en lille smule mere amok end vi plejer, for udover alt det andet julemad, havde jeg bagt en portion vanillekranse og lavet en lille portion baileyskugler – jeg blogger om dem snarest. Til vores forsvar skal det dog siges, at det kun er maden vi juler med. Vi kunne aldrig drømme om at pynte op eller begynde at give gaver, ligesom der heller ikke er nogen hel mandel i ris a la manden eller en mandelgave. Som den madglade familie vi er, koncentrerer vi os 100 % om det projektet drejer sig om, nemlig maden:-) Og julemad i juli smager faktisk næsten endnu bedre end i december, for der har man ikke har deltaget i de første 5 julefrokoster inden, ligesom man heller ikke får smidt æbleskiver og pebernødder i nakken til hvert eneste arrangement man deltager i. Og så er det jo lidt lettere at skaffe nye danske kartofler til julemaden i juli, end i december:-)

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)