Når man serverer amerikanske pandekager, er der for alvor tale om morgenmad i stakkevis. Jeg kan huske, da jeg var lille, der drømte jeg altid om, at få en pandekagestabel magen til dem man så i bøgerne eller i Anders And. Men uanset hvor stor en portion pandekager der blev bagt, så syntes jeg aldrig, det blev til en rigtig stabel. Siden hen har jeg så luret, at de pandekagestabler jeg stiftede bekendtskab med på billederne, formentlig har været af den tykke, amerikanske slags som jo er noget mere stabelvenlig end de tynde, franske crepes, som vi oftest laver herhjemme, men dengang var jeg dybt imponeret.

 

 

Suppe og pandekager har altid hørt sammen i mit barndomshjem. Og da menuen stod på blomkålssuppe i går aftes, skulle der bages pandekager. Opgaven tilfaldt mig, og jeg bestemte mig for, at det skulle være den amerikanske variant der skulle på menuen. Traditionelt serveres pandekagerne til morgenmad i USA, men de fungerer nu også vældig fint til dessert. Opskriften har jeg blogget om tidligere og den ligger lige her.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)