Så er der en ny bagebog fra Amo. Denne gang drejer det sig og julebagningen. Sjovt nok gik jeg forleden dag og tænkte på, at det var ved at være et stykke tid siden der var kommet en bagebog fra Amo, og så falder jeg over en hel stak af den nye i Føtex i lørdags. Haps – ned i kurven og prisen var 29 kr som sædvanligt. Det kan vist ikke siges at være dyrt.

Og hvad er der så at sige, om det nyeste skud på Amo-stammen? Bogen er en udpræget julebog, men det kommer jo ikke som nogen overraskelse, titlen taget i betragtning. Jeg synes måske nok, at der i starten bliver brugt lige lovligt mange sider på børnekagebagning, børnekagepyntning, trylledej, figurdej, juletræsfigurer osv osv. Men hvis man har børn er det jo skønt med gode ideer, bortset fra at jeg synes vi har set de ideer en del gange før.

 

 

Derudover er bogen fyldt med opskrifter på alle julelækkerierne. Brune kager, vanillekranse, berlinere, klejner, julekager, finsk brød, kanelbrød osv osv. Konfekt er der i sagens natur ikke i bagebogen, men et lille afsnit om nytårssnacks og kage er der blevet plads til på bogens 4 sidste sider, og desuden et par opskrifter på rugbrød og franskbrød til julefrokost-bordet.

Umiddelbart synes jeg ikke bogen er så fornyende som de foregående 3. Der er helt klart opskrifter der skal afprøves, men det er jo i sagens natur svært at komme med særlig mange overraskelser og nyskabelser i en julebagebog. Julen er traditionernes tid og det holder bogen i hævd. Alligevel synes jeg den er pengene værd – den koster jo næsten ingenting, og så er der jo altså et eller andet med, at når man har de 3 første bøger, så skal man jo også have den fjerde:-)

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)