Så blev der snittet lidt i et græskar. Egentlig havde jeg bestemt mig for, at jeg ikke gad molestrere et græskar og skære et grinende ansigt i år  – jeg havde faktis bare regnet med, at gentage sidste års succes og skære to små græskar, men efter at have set Bianca’s fine græskar blev jeg simpelthen nødt til at forsøge at gøre hende kunsten efter.

 

 

Heldigvis kunne Bianca huske hvor hun havde fundet skabelonerne henne, og valget faldt på denne her lille, fine ugle, som nu sidder på havebordet på terassen og kigger ind af vinduet. Jeg er simpelthen helt vild med den ugle og så var det jo en bonus, at det var meget lettere at skære den ud end jeg havde forestillet mig, takket være den smarte skabelon. Jeg printede skabelonen, klippede den ud og tegnede den over på græskaret med en sort tusch. Og så var det jo egentlig bare at skære efter stregerne indtil den lille ugle på grenen tittede frem 🙂

Al den indmad jeg gravede ud gemte jeg selvfølgelig, men jeg bryder mig faktisk ikke specielt meget om hverken græskarsuppe eller tærte, så hele skålen blev pænt afleveret til min mor :)Skulle du selv have lyst til at skære en ugle, en heks eller måske en dracula, så ligger skabelonerne lige her.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)