Så er min blogspause ved at være forbi, for vi er flyttet ind i vores nye hus. Nærmere betegnet vidunderet på billedet herover. Søndag holdt vi forsinket fødselsdag for mig, kombineret med lidt indflytterhygge og ved samme lejlighed var min far rundt og tage lidt stemningsbilleder.

 

 

Foreløbig bliver terrassen brugt til lanterner med lys i og så skal jeg have et lille træ med julelys derude, når vi kommer ind i december. Der er direkte udgang til terrassen fra køkkenet, så det er i hvert fald dejlig nemt, når vi skal sidde derude og spise til sommer. Desuden har vi sat franske døre i hele stueetagen, så man kan sidde i både stue, spisestue og køkken og nyde udsigten over engen og vores sø.

Dette var, som sagt mest ment som et lille kik ind i vores nye hus. Jeg er simpelthen så glad for, at vi nu kan flytte ind. Det har taget over et år at få det hele gjort klart og det der startede som en istandsættelse endte med en fuld renovering. Til gengæld er vi færdige nu, vi mangler bare kælderen, men den kan jo sagtens klares, imens vi bor i huset.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)