Så er der tændt 2 lys i adventskransen og vi er nået et lille skridt tættere på jul. Selvom jeg er en julefreak og elsker alt der har med jul at gøre, så kan jeg egentlig lige så godt lide selve december måned som jeg kan lide juleaften. Juleaften er jo kulminationen af alle forberedelserne imens december måned er hygge, optakt og spændt forventning.

Kæresten var til julefrokost med sit arbejde i går, så han har været lidt brugt i dag. Vi har slappet af ud på eftermiddagen kørte vi en tur med mine forældre til Hopballe Mølle, som jeg tidligere har beskrevet her. De havde ponyridning for børn og juletræssalg og i gårdbutikken var der pyntet op til jul og salg af en masse fin julepynt. Jeg købte 4 kræmmerhuse og 2 flettede hjerter, alle af metal, til at komme gran eller pyntegrønt i. Jeg har ikke lige fået taget et billede af dem endnu, men når jeg får dem pyntet og hængt op skal jeg nok se om jeg kan huske at få fotograferet dem.

 

 

Efter besøget gik vi over i deres restaurant, hvor vi fik gløgg, varm kakao med flødeskum og nybagte vafler med flormelis, solbær og jordbærmarmelade. Vi hyggede en times tid og satte så kursen hjem igen mens mørket faldt på og alle julelysene blev tændt.

Aftenen skal vist bare gå med hygge og afslapning og en portion spaghetti med kødsauce, inden en ny uge starter i morgen. Glædelig 2. søndag i advent til Jer alle sammen.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)