Til trods for, at Morten hverken er vild med creme fraiche, guacamole eller ananas (frugt generelt) i maden, vovede jeg alligevel at servere denne her omgang for ham i går aftes og han spiste det hele uden overhovedet at komme med andet end meget positive kommentarer. Faktisk må jeg indrømme, at jeg var ved at blive helt nervøs for ham, da han begyndte at mumle om, at det faktisk var ret godt med creme fraiche på pizzaen og at ananas i maden da egentlig ikke var så slemt, men mon ikke det var en engangs forestilling?

 

 

Alligevel er det bestemt en ret, som vi vil vende tilbage til, ikke mindst hvis Morten skal stå for madlavningen. Han er nemlig ikke den skarpeste kniv i køkkenet, men dette her syntes han var meget nemt og overskueligt at lave, så måske bliver det ham der står for det næste gang vi skal have pizza med kylling og ananas.

Chicken pineapple pizza.

4 stk.

250 gr kyllingebryst i tynde strimler
1 spsk olie
1 brev fajita spice mix
1/2 løg i tern
1/2 peberfrugt i grove tern
ca. 1 dl ananas i tern
4 små tortillapandekager
4 spsk salsa
4 spsk creme fraiche
revet mozzarellaost

Ved servering.

4 spsk pinaapplesalsa
4 spsk guacamole
1/2 løg i tynde strimler
1/2 peberfrugt i tynde strimler
1 dl ananas i tern
iceberg salat i ultra tynde strimler

Varm olien op i en gryde og svits kyllingen heri. Tilsæt løg og peberfrugt i tern og lad dem svitse med. Kom fajitakrydderi i gryden og rør godt rundt. Tilsæt evt. lidt vand hvis krydderierne klumper sammen. Lad vandet koge ind og tilsæt ananas i tern.
Fordel fyldet på de 4 tortillapandekager. Ovenpå fyldet lægges klatter af salsa og creme fraiche. Til sidst kommes revet ost på og pizzaerne gratineres i 6-7 minutter ved 200 grader, til osten er smeltet og bunden sprød. Ved servering fordeles pineapple salsa og guacamole på de varme pizzaer og der toppes op med løg, peberfrugt og strimlet salat.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)