December!!! Nu er det Jul! Nu er det Jul! Nu er det Jul!!!!!!!!!!!!!!

Eller, hvis jeg skal forsøge at lyde bare nogenlunde som den pige på 29 år jeg er, så har vi nu taget hul på december, og dermed er årets hyggeligste måned skudt igang. Så skal der hygges:-)

Hygges bliver der også herhjemme, men jeg har haft voldsomt travlt i denne her uge, og det er endnu engang gået udover min stakkels lille forsømte blog. Indimellem forventes det jo også af mig, at jeg viser mig på mit arbejde, og så har jeg jo også pludselig fået et hus der overraskende nok ikke rengører sig selv. Vidste der var noget jeg havde glemt at tage højde for under den der renovering.

 

 

Nåhhhhhh, men faktisk så har jeg også foretaget mig ting der har haft med mad at gøre, og hvis I vil vide mere om det, kan I smutte over til den søde Birthe, hvor I kan læse og se billeder af al den skønne mad vi har mæsket os med i denne her uge. Jeg er nemlig blevet sådan et tilbagelænet luksusdyr, at jeg har vænnet mig til at have egen fotograf, aka Birthe med i byen, så jeg har slet ikke skudt nogen billeder af maden selv. Jeg havde nu også travlt med at spise;-)

Og nu vil jeg sætte mig til at planlægge alt det jul, som jeg skal blogge om den næste måneds tid.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)