Så går 2011 på hæld – om ganske få timer skriver vi 2012. Dagen er blevet brugt på gåtur langs Vejle Fjord med kæresten og mine forældres hund – han er heldigvis ikke spor bange for fyrværkeri, men til gengæld er han ret vild med gæster og vil meget gerne klappes, beundres og vise sit legetøj frem. Da mine forældre skal have en del gæster i aften gør det ikke noget, hvis han er en smule træt.

Det er underligt, at der endnu engang er gået et år – jeg synes tiden er fløjet afsted i dette her år, men der er alligevel også sket en masse ting. Det bedste er nok, at vi langt om længe kunne flytte ind i vores nye hus. Derudover havde vi en fantastisk ferie på Cuba med hele familien og skønne fester, hyggelige fødselsdage og sjove arrangementer. En masse god mad har 2011 jo også budt på – meget hjemmelavet, men bestemt også lækre restaurantbesøg.

 

 

Jeg er sikker på, at 2012 også byder på en masse oplevelser. Nogle af dem kender jeg jo allerede til og kan se frem til, men der kommer jo også til at ske en helt masse, som jeg slet ikke kender noget til. Dog kan jeg med sikkerhed sige, at jeg blogger videre i 2012, det er blogge er jo efterhånden blevet en hel livsstil, så selvom jeg ikke altid har lige så meget tid til at blogge som jeg gerne vil, så ligger det altid i baghovedet, og jeg fotograferer for det meste al min mad.

Nytårsfortsætter har jeg ikke fastsat endnu – jeg plejer egentlig heller ikke at holde dem specielt godt, men jeg synes nu de er vældig hyggelige at fastsætte alligevel. Jeg laver nok et indlæg en af de nærmeste dage, hvor jeg ser tilbage på sidste års fortsætter og præsenterer Jer for de nye.

Til sidst vil jeg håbe, at I alle må få en rigtig dejlig nytårsaften i festligt lag med venner og/eller familie, koner, mænd, børn eller kærester:-) Pas på Jer selv, og så håber jeg vi ses i 2012.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)