Her kommer, som lovet, lidt billeder. Altså ikke fordi det er helt vildt mange billeder jeg har fået taget af huset endnu, for det er lidt svært at tage gode billeder på denne her årstid. Det bliver så tidligt mørkt, og på mange af de billeder jeg har taget, spejler blitzen sig simpelthen i vinduerne eller i et spejl.
Men lidt har også ret, og jeg har blandt andet fået taget et billede af den lille skænk og spejlet, som er blevet hængt op i spisestuen.

Og så til julepynten, for det er faktisk lykkedes mig, at vikle en lille, uskyldig plante ind i 10 meter lyskæde. Den fylder måske ikke så eget på terrassen, men det ser vældig hyggeligt ud, når det er mørkt. I entreen står der 2 lanterner, pyntet med forskellige slags gran og mini kugler med glimmer – de burde egentlig stå udendørs, men da det har blæst så meget de sidste par dage, har de fået lov at blive indendørs indtil videre.

Og til sidst et billede af de fine “sølv” kræmmerhuse, som jeg købte på Hopballe Mølle i søndags. De er fyldt med forskellige slags gran, buksbom, efeu og kristjørn, og er blevet hængt op i entreen med fin, cremefarvet silkebånd.

 

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)