Det er min erfaring, at folk har rimelig blandede meninger om varm tun. Jeg selv hører til dem, der sagtens kan finde på at bestille en pizza med tun, rejer og muslinger, men jeg ved også, at der er nogen der synes, at varm tun burde sendes hen hvor peberet gror. Da jeg er i den heldige situation, at Morten også kan lide varm tun, var det ikke svært at udvælge opskriften på corn quesadillas med tun, og hvem ved måske sidder der et par “varm-tun” skeptikere derude, som jeg også får omvendt undervejs.

Hver quesadilla blev skåret ud i 4 kvarte og serveret med en helt enkel blandet salat og det smagte rigtig rigtig godt – varm tun og smeltet ost er altså en sikker vinder, hvis man spørger mig. Quesadillaerne kan bruges til både forret og frokost, men vi fik dem som sagt til aftensmad, og de mættede fint sammen med salaten. Lav evt. lidt forskellige varianter, så man ikke kører træt i den samme slags, vi havde fx en rest lufttørret skinke i køleskabet og lavede derfor 4 quesadillas med tun og 4 med skinke.

 

 

Corn quesadillas med tun.

4 stk/16 kvarte

1 pk corn quesadillas (8 stk)
2 ds. god tun i vand eller olie, afdryppet
4 store spsk tomatillo & green chili sauce
4 håndfulde revet mozzarella
friskhakket koriander, persille og forårsløg
olie til pensling

Guacamole eller creme fraiche til servering.

Fordel tomatillo, tunfisk, revet ost og friskhakket grønt på de fire tortillaer. Læg de resterende tortillaer over som låg. Pensl tortillaerne let med olivenolie, og steg dem et par minutter på en varm stegepande til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet. Skær hver quesadilla i fire kvarte og server med guacamole og/eller creme fraiche og evt. en god salat.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)