Forleden dag fik jeg at vide, at jeg har været så heldig at vinde en give away inde hos Camilla som har den fine og meget inspirerende blog Himmelske Kager. Jeg har normalt absolut ikke held i spil og vinder stort set aldrig noget, så jeg blev meget glad og overrasket, da Camilla skrev til mig, at jeg var den heldige vinder 🙂

Og i dag, da jeg kom hjem fra arbejde og fik tømt postkassen, lå der sørme en stor hvid konvolut indeholdende min gave. Nemlig et eksemplar af det fine nye magasin Cupcake Heaven pyntet med en fin sløjfe og et lille kort fra Camilla. Jeg er faktisk ikke den store cupcake bager, hvilket jeg gerne vil gøre noget ved, for jeg synes de er så fine, og det var da også grunden til, at jeg deltog i Camilla’s give away. Nu venter en times inspirerende hyggelæsning af Cupcake Heaven sammen med varm the, stearinlys og hollandske vafler, inden vi skal have aftensmad.

 

 

Menuen står for øvrigt på simremad af den rigtig gode slags, nemlig skibberlabskovs, som er en af mine livretter. Der står en kæmpe portion og simrer i køkkenet, så der skulle gerne være mad til et par dage – dejligt. Elsker disse sene efterårsdage, hvor det bliver tidligt mørkt, hyggen og varmen fra brændeovnen spreder sig, simreretterne snurrer på komfuret og december nærmer sig med bittesmå skridt 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)