Så kan det ikke udsættes længere. 2012 lakker mod enden, og i aften tager vi hul på år 2013.

Og når vi nærmer os slutningen på endnu et år, så indbyder det til eftertænksomhed og et tilbageblik. Hvad var 2012 egentlig for en størrelse? Hvad bød den på og hvad havde jeg selv at byde ind med i 2012?

2012 var året hvor vi for alvor fandt os til rette i vores nye hus. Vi har nu boet her i over et år, og nyder det hver dag. Men vi må også erkende, at det at bo i sit eget hus ikke altid er helt så let som at bo i en lejlighed. Fx skal man pludselig ud og skovle hvis det har sneet. Man skal betale ejendomskatter, overveje nyt tag, og sørge for at køre skraldespanden ud, så den kan blive tømt. Men alt det opvejes til fulde af haven, udsigten, søen, skoven, omgivelserne, al den plads vi nu har til rådighed, og tanken om at “det er vores eget” 🙂

2012 var også året, hvor vi igen igen igen, kom til New York. Ok, det var vores 5. besøg i byen, men faktisk kun 2. gang vi har besøgt den om sommeren. Men midt i juli drog vi afsted og nød endnu engang sommerferien derovre i fulde drag. Maden, stemningen, attraktionerne, lysene, det hele.

2012 var året hvor både kæresten og jeg fyldte 30. Med 2 måneders mellemrum. Det blev fejret på behørig vis med en stor fødselsdagsfest med spansk tema/grisefest i september måned sammen med familie og venner. Tak til alle der deltog, og var med til at gøre dagen helt speciel for os.

2012 var året, hvor jeg gik fra at have en blogspot blog til www.madenimitliv.dk. Min blog bliver nu administeret af BlogHQ, som gav hele bloggen en overhaling og et nyt, lækkert design, inden vi “gik i luften” midt i januar. Jeg er rigtig glad for samarbejdet, som har betydet, at min blog har fået et udseende og værktøjer, som jeg slet ikke var teknisk nok til selv at give den. Jeg havde godt nok lidt startvanskeligheder og skulle lige finde ud af, hvordan alt det nye fungerede, men nu kører det efterhånden, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejde i 2013.

 

 

Og hvad kommer 2013 så til at byde på? Et helt nyt år og en hel masse blanke sider som bare ligger og venter på at blive udfyldt.

Noget er planlagt, og andet kender vi ikke til endnu. Men helt sikkert er det, at lige om lidt, nemlig d. 18. januar flyver kæresten og jeg på vinterferie til New York i en uges tid. Vi har tidligere været i New York i uge 3, og det er en skøn tid at besøge byen på. Der er knap så mange turister som om sommeren, og man får rigtig set alle de “indendørs” attraktioner, som det kan være lidt svært at prioritere og finde tid til, når solen skinner fra en skyfri himmel.

Faktisk byder 2013 foreløbig på hele 2 besøg i New York. Idet vi har planlagt at tage derover i oktober og se på græskar 😉 Tivoli, med dens mange tusinde græskar op til halloween, skulle eftersigende være vand i forhold til, hvad man kan opleve på Manhattan, så det skal altså prøves. Vi tager afsted hele familien (10 personer i alt) og lejer en lejlighed i bedste “live like a real New Yorker” stil. På den måde bliver der også mulighed for, at handle i de mange forretninger og på de skønne markeder og prøve at lave mad derovre – noget som jeg altid ærgrer mig over, at jeg ikke har mulighed for, når vi bor på hotel (uden køkken) i New York. Det bliver også første gang jeg skal opleve New York sammen med min far og mor. De har tidligere været der selv, og kæresten og jeg har været der sammen med min lillebror, men vi har aldrig været der sammen allesammen.

Derudover ligger der en tur til London og Rom på programmet. Jeg gav kæresten flyvebilletter til London i fødselsdagsgave og han gav mig hotel i London og flyvebilletter til Rom i fødselsdagsgave, så det bliver i hvert fald et år, hvor vi får rejst en del. Omvendt elsker vi begge at rejse og har en aftale om, at rejse så meget som vi overhovedet orker. Vi har jo ikke nogen børn at bruge penge på, så vi kan lige så godt rejse ud og opleve så meget som muligt 🙂

Nytårsfortsætter har jeg sjældent nogle af. Gider ikke love mig selv, at jeg vil løbe et marathon eller spise sundere i 2013, for jeg synes egentlig vi spiser ret sundt, men jeg vil gerne spise bedre. Ikke økologiske varer og frilandskød og den slags, for  det spiser vi i forvejen, men forstået på den måde, at jeg vil prioritere at købe skønne og lækre luksusvarer og delikatesser noget oftere, som jeg vil hygge mig med at tilberede og derefter nyde at spise. Det gør mig glad at lave mad, mad er min hobby og når man tænker på, hvad andre mennesker kan ofre på deres hobby, så kan jeg også godt smide penge efter hummere, dyr chokolade, gode oste og andet lækkert lidt oftere. Kort sagt, i 2013 skal der nydes 🙂

Til sidst vil jeg ønske Jer alle et rigtig godt nytår. Tak for 2012 og jeg håber vi ses i 2013.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)