Så er jeg hjemme igen, fra en helt fantastisk vinterferie i yndlingsbyen over dem alle 🙂 Vi landede i lufthavnen i går, og blev hentet af mine forældre, som havde lavet aftensmad til os. Efter aftensmaden fik vi varm chokolade med flødeskum, lavet på den lækreste valrhona chokolade, og nybagt franskbrød med smør. Så var der lige en håndbold semi finale, som vi skulle have overstået, og så var vi ellers klar til at komme i seng. Pænt trætte.

 

 

Dagen i dag er gĂĄet med afslapning og opladning. Vi har spist sen morgenmad, hygget pĂĄ sofaerne med dynerne og set en helt masse afsnit af Friends. Nu skal vi lige se hĂĄndbolddrengene banke spanierne, sĂĄ vi kan fĂĄ noget guld pĂĄ bordet og blive verdensmestre, og fra i morgen er det hverdag igen. Det betyder, at der skal gang i gryderne igen, og sĂĄ mĂĄ jeg jo ogsĂĄ hellere fĂĄ blogget lidt om vores tur til New York.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)