S√• er jeg hjemme igen, fra en helt fantastisk vinterferie i yndlingsbyen over dem alle ūüôā Vi landede i lufthavnen i g√•r, og blev hentet af mine for√¶ldre, som havde lavet aftensmad til os. Efter aftensmaden fik vi varm chokolade med fl√łdeskum, lavet p√• den l√¶kreste valrhona¬†chokolade,¬†og nybagt franskbr√łd med sm√łr.¬†S√• var der lige en h√•ndbold semi finale,¬†som vi skulle have overst√•et, og s√• var vi ellers klar til at komme i seng. P√¶nt tr√¶tte.

 

 

Dagen i dag er gået med afslapning og opladning. Vi har spist sen morgenmad, hygget på sofaerne med dynerne og set en helt masse afsnit af Friends. Nu skal vi lige se håndbolddrengene banke spanierne, så vi kan få noget guld på bordet og blive verdensmestre, og fra i morgen er det hverdag igen. Det betyder, at der skal gang i gryderne igen, og så må jeg jo også hellere få blogget lidt om vores tur til New York.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og f√• mine popul√¶re madplaner (+ indk√łbsliste) tilsendt hver uge. Indk√łbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)