Og det gør den faktisk om halvanden times tid, så mens jeg skriver dette her, sidder jeg og spiser morgenmad, og venter på at kæresten skal blive færdig med det sidste, så vi kan komme ud i lufthavnen.

Faktisk går turen først til Manchester, hvor vi har 1 times ophold, inden vi flyver videre mod JFK lufthavnen i New York, hvor vi lander klokken 13.40 lokal tid.Og så står den ellers på ren hygge og afslapningsferie i New York den næste uges tid, indtil vi kommer hjem igen på næste fredag.

 

 

De sidste par dage er gået med at opdatere lister – hvad nåede vi sidste gang og hvad vil vi gerne igen? Er der nogle nye restauranter, der skal tjekkes ud, er der nogle fra sidste gang der tåler en gentagelse ect? Der er jo forskel på at være i New York om sommeren og om vinteren, som regel står der lidt flere “indendørs” aktiviteter som fx museer og udstillinger på listerne om vinteren osv. Desuden har jeg jo også lige en lille give away, som jeg skal have købt.

Nu skulle vi så gerne være klar til at indtage byen for 6. gang, og så glæder jeg mig til at blogge om det hele, når vi er vel hjemme igen. Pas godt på bloggen så længe, jeg får vist ikke tid til at holde så meget øje med den.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)