Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Nye puder til sofaen…

15 kommentarer
Indretning/DIY

Jeg er simpelthen nødt til lige at vise et billede af vores nye sofapuder, for jeg synes de er så flotte. Jeg har været vild med det rustikke look, som sækkelærredet giver, siden jeg så nogle puder a la disse i en butik for næsten 3 år siden. Da jeg så var på besøg hos Growers Cup i Middelfart for snart 2 år siden, så jeg at der lå en masse brugte kaffesække i et hjørne. Jeg spurgte, hvad der skulle ske med dem og fik at vide, at de som regel bare blev brændt, og derfor fik jeg lov til at få et par af de fineste sække med hjem 🙂

 

 

Dem har kærestens mor nu syet om til fire, flotte betræk, som er blevet trukket på nogle gamle kedelige sofapuder, så nu ligger der fire, nye puder og pynter i sofaen. Jeg er så glad for dem, og jeg synes de passer perfekt ind i vores stue og vores stil, og så er jeg så glad for, at kærestens mor ville hjælpe os med at lave dem. Tusind tak , Benthe:)

Subscribe
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Charlotte
11 år siden

Hold da helt op hvor er de flotte – meget kreativt tænkt – de koster det hvide ud af øjnene at købe den slags puder.
Mange hilsner Charlotte

C'est la vie by G
11 år siden

Årh hvor er de super fede – og oven i købet helt unikke! Fedt du kunne se mulighederne da de endnu bare var sække 🙂

Elsebeth
11 år siden

Ja, er man Anne, får man lavet puder, og er man komiker, får man lavet en habit – det gælder bare om at lade fantasien spille!

Elsebeth
11 år siden

Det nok ikke sækkelærred, du skal få lavet en BH af. Efter sigende skulle den habit kradse noget så forfærdeligt, at det havde været et helt problem for ham, da han var hos dronningen. Han har vist også én, der er lavet med klokkestrenge fra en genbrugsbutik. Sådan en fin én købte jeg med de sødeste katte på; den sendte jeg til tvillingerne i USA, og Emma (5 år) er helt vild med den; den hænger på børneværelset. De kalder sig “The Cats” (for Catanach), og da de kun er fem, måtte hun døbe hunden om til en kat, for der er seks på klokkestrengen, og der skulle jo være én til hver af dem.

Bianca
11 år siden

Super super flotte puder. Har selv kigget efter sådanne skønheder, men er nok også mest til at få dem lavet end at købe. Så hvis jeg en dag kommer forbi sådan nogle fine sække, så må jeg jo slå til 😉

Stine Sand Kristensen
8 år siden

Hey..
Er du interesseret i at sælge dine kaffepuder?? 🙂

Sigurd
7 år siden

Hej alle.
Jeg faldt lige over denne tråd og tænkte jeg ville promovere mig selv/kaffesaekken lidt. Det er sådan at jeg for et halvt års tid siden havde samme ide med at lave kaffesække puder og har derfor gjort det til min hobby. I er meget velkommen til at besøge Kaffesaekken Facebook for mere information.
https://www.facebook.com/KAFFESAEKKEN/

Alan
1 år siden

Udtrykket er superflot, men komforten er ikke god. De kradser og er ganske enkelt ubehagelige!