022-002-1024x682

Jeg tog det her billede fra køkkenvinduet  i går aftes, da vi havde en helt fantastisk solnedgang. Selvom der stadig ligger et pænt lag is på søen og man ikke helt skulle tro, at vi er i april måned, så går det da i det mindste fremad.

003-003-1024x682

026-001-1024x682

Men da jeg så lagde billedet ind på computeren, kom jeg til at se på nogle tilsvarende billeder, som jeg tog i sensommeren. Når jeg nu sidder og kigger ud af vinduet, på den brune jord og de sorte grene, kan jeg slet ikke forstå, at det kan været så grønt derude, som det er på de her billeder. Og alligevel tager jeg det som noget helt selvfølgeligt, når det hele er mørkegrønt om 2-3 måneder.

 

 

Måske er det fordi det hele langsomt springer ud, og vi gradvist vænner os til, at det bliver mere og mere grønt for hver dag der går? I hvert fald virker det noget overvældende, når man bare lige får det hele smidt i hovedet – bang!!!

Nå, men under alle omstændigheder glæder jeg mig nu endnu mere til at sidde på terrassen og spise morgenmad eller nyde en sommeraften igen. Og nu varer det vel ikke så længe?

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)