Kusmi’s “Four Red Fruits” te eller “Quatre fruits rouges”, som den også kaldes, er en fantastisk te, som jeg er blevet meget forfalden til på det sidste. Det er en skøn blanding af sort, kinesisk te og aroma fra kirsebær, ribs, hindbær og jordbær – deraf navnet med de fire, røde frugter. Teen kommer som sagt fra Kusmi, som jo nok må betegnes som et luksuspræget og halvdyrt mærke, men i betragtning af at der er 250 gr lækker te i en dåse til omkring 170 kr, så er prisen jo ikke så gal sammenlignet med, at man let kan komme af med 50 kr pr. 100 gr te i en almindelig tebutik.

Duften, når man skruer låget af dåsen er lækker, sød og frugtrig og minder nærmest om at åbne en pose med frugtvingummi. Jeg frygtede lidt, at den færdigbryggede te ville være sådan en rød og syrlig sag, det har jeg nemlig tidligere oplevet med diverse varianter indenfor frugt og bær te, men det var heldigvis ikke tilfældet her. Teen er let mild og meget lækker med tydelige nuancer af kirsebær, ribs, hindbær og jordbær. Jeg har købt teen i en tebutik her i Vejle, men bor man ikke et sted med adgang til den slags fristelser, så kan man sagtens bestille teen hjem fra nettet.

Beregn en lille tsk te pr kop der brygges, hæld det spildkogende vand på tebladene og lad hele herligheden trække 3-5 minutter inden servering. Jeg drak mælk i teen, og det kan varmt anbefales, men er man ikke til mælk i teen, så server den uden og nyd den rene, lækre smag.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)