November er en lang og trist efterårsmåned, der ikke byder på andet end mørke, blæst og regn! Nej tværtimod – for mig er november den hyggeligste julemåned. I december kan der godt nogle gange være drøn på med julefrokoster, gløgg og æbleskive arrangementer, klippe-klistre aftener, julegaveindkøb og store konfekt fremstillings/kage-bage-dage, men i november er der tid til at slappe af, tage den med ro og hygge sig med juleforberedelserne i det små.

 

 

I denne november har jeg blandt andet – Nydt de smukkeste, lyserøde og guldstribede solopgange, når jeg er kørt i skole om morgenen. Set den første sne – det drejede sig godt nok kun om et kvarters tid, men den var der. Bagt brune kager og vanillekranse sammen med min mor – superviseret af min far og kæresten. Tilbragt aftener i selskab med gode venner, snak, grin, portvin og asti. Spillet de første julemelodier. Fået klargjort vores 2 små udendørs træer med lys i. Købt kalenderlys, pyntegrønt og gran til juledekorationer. Lavet og spist den første portion brændte mandler, dog ikke alene. Drukket en gevaldig masse julete og min mors lækre, hjemmelavede gløgg. Fejret en fantastisk, hyggelig Mortens aften med lækker mad og i godt selskab. Købt godt og vel halvdelen af mine julegaver og været til 2 julemarkeder – et på Gram slot og et i Højen her ved Vejle sammen med mine forældre, hvor vi også købte det flotteste og største juletræ de havde – man er vel ikke mere voksen, end at det skal kunne nå helt op til loftet juleaften.

Og endelig har jeg tændt et hav af stearinlys og nydt “den blå time” og det fantastiske lys som opstår, når det begynder at skumre i november og december. Dette her er da om noget årets hyggeligste tid.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)