Så nåede vi Lillejuleaften og julefreden er for alvor ved at sænke sig rundt omkring i de små hjem. De sidste gaver er købt og butikkerne lukker om nogle timer. Forberedelserne til juleaften eller 1. og 2. juledag er måske så småt i gang, juletræet er pyntet og stearinlysene er tændte og måske får man en kop gløgg eller kaffe og smager lidt på julekagerne, imens man tænker tilbage på en måned med lidt mere travlhed og festivitas end ellers.

Jeg har tændt lysene i vores adventskrans og i juledekorationerne og smidt en pind i brændeovnen. Og så har jeg lavet mig en kande Kusmi julete, som jeg nyder sammen med den sidste skive julekrydderkage med hvid chokolade/kaneltrøffel, som jeg bagte forleden dag. Teen købte jeg i forgårs og jeg synes den er helt fantastisk. Jeg håber, at jeg kan få blogget om den her mellem jul og nytår, men er man generelt til krydret te, kan jeg godt garantere, at den vil være et hit.

 

 

Nu vil jeg nyde freden og roen i en times tid, inden jeg tager Villy under armen og smutter op til mine forældre, for at spise aftensmad. Kæresten sendte vi til København i morges, hvor han skal holde jul med sin familie og så bliver Villy og jeg i Vejle, hvilket vi egentlig ikke har så meget imod. Kæresten og jeg har jo ingen børn og har egentlig heller ikke noget brændende ønske om at prøve at holde jul sammen – vi har det helt fint med at “få det som vi plejer” når det er jul – hvilket vil sige, en jul som vi er vant til og er vokset op med uden at skulle underlægge sig andres traditioner og ideer 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)