…..præsentere Villy, som flyttede ind hos os i torsdags. Villy er 8,5 uger gammel og har planer om at blive en Jack Russel terrier, når han bliver stor. Indtil videre er han jo kun en lille bitte en af slagsen, men han er den mest tillidsfulde og kærlige lille hvalp, man kan forestille sig og så er han drønnysgerrig og stikker sin lille næse i alt, hvad han kan komme til.

 

 

Der har ikke været det mindste lille piv fra ham, siden han flyttede fra sin mor og sine søskende i torsdags, hvilket jeg er meget glad for, men han havde også alt til faget hørende med hjemmefra – blandt andet tæppe med mor-duft, lidt legetøj, som han havde leget med sammen med sine søskende, mad og vandskål, snacks, dental sticks og en stor pose mad, samt selvfølgelig alle papirerne på ham og en lille “barnets første bog” med tekst og billeder helt fra han var nyfødt og indtil vi hentede ham, samt billeder af hans forældre og søskende.

Nu er vi jo så blevet en lille flok på tre herhjemme, men det er nu gået upåklageligt indtil videre. Villy øver sig primært i at lære at tisse udendørs og så har han fået et rensdyr af plys, som åbenbart skal slås ihjel. Derudover spiser og sover han, men der skal nok komme fart over feltet, når han bliver lidt større og eftersom jeg er vokset op med terriere, så ved jeg, hvad jeg taler om 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)