Så har vi taget hul på et nyt år. Et helt nyt år, der bare ligger foran os og venter på at vi kommer i gang. Selvom jeg godt kan have en tendens til at mene, at januar er lidt trist og noget af et antiklimaks ovenpå decembers fester, stemning og glæde, så kan jeg heller ikke lade være med, at nyde “den nye start” vi ligesom får overrakt. Årsskiftet giver for alvor lejlighed til at lægge det gamle bag os og begynde på en frisk, hvilket formentlig også forklarer nytårsfortsætternes popularitet. For mange danskere er det nu tid til at tabe de 5 overflødige kilo, lægge livstilen om, spise lidt mere frugt og grønt, holde op med at ryge, drikke lidt mindre, dyrke lidt mere motion og meget meget mere. Men inden vi tager fat på alt det nye, skal der lige være tid til at se lidt tilbage.

 

 

2013 har budt på en masse dejlige ting for mig/os. Masser af dejlige fester, skønne mennesker, hyggelige stunder, god mad og drikke og ikke mindst fantastiske rejser. Blandt andet vinterferie i New York i januar, en tidlig sommerferie i Sydspanien i juni, en sensommerferie i Berlin i august og så lige New York igen i oktober, hvor hele familien tog derover på efterårsferie. En skøn rejse, som vi stadig snakker om flere gange om ugen og tænker tilbage på med stor glæde.

2013 blev også året, hvor jeg søgte ind på drømmestudiet og var så heldig at blive optaget. Jeg har nu været i gang i et halvt år og jeg nyder hver dag i fulde drag. Jeg er for alvor kommet på min rette hylde og glæder mig til at komme i gang igen efter juleferien.

2013 blev også året hvor vi fik Villy. I flere år har vi faktisk ledt efter en lille hund, men glathårede, Jack Russel terrier-hanner hænger åbenbart ikke på træerne, for der skulle gå over et år, fra vi begyndte at kigge, til jeg ved et tilfælde fandt ham inde på djrtk’s hjemmeside. Men nu er han vores og vi glæder os over ham hver dag og nyder ham i fulde drag. Dejligt er det også, at vi fandt ham mindre end 10 km fra, hvor vi selv bor og at hans 4 søskende også bor i umiddelbar nærhed, for nu er ejerne bag kennelen gået i gang med at arrangere hvalpetræf til foråret/sommer og vi glæder os allerede til at se de andre hunde igen og møde deres ejere.

2013 har også været et aktivt år på bloggen. 216 indlæg er det i alt blevet til og det er faktisk det mest produktive år, jeg endnu har haft på bloggen, så det kan jeg ikke andet end være tilfreds med. 2013 blev også året, hvor bloggen for alvor kom på facebook – indtil videre er det blevet til en, for mig, imponerende gruppe på 337 medlemmer og der kommer jævnligt flere til. Jeg vil gerne sige tusind tak til alle Jer, fordi I læser med og kommer med kommentarer, hjælper hvor I kan og i det hele taget viser Jeres interesse for bloggen og dermed også mig.

Rigtig godt nytår til Jer alle sammen. Jeg glæder mig til at blogge videre i 2014.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)