I dag fylder bloggen 4 år. FIRE ÅR!!! Det føles faktisk lidt underlig, for på den ene side synes jeg, at jeg altid har blogget og at bloggen har eksisteret i meget længere tid og på den anden side tænker jeg, det kan ikke passe, at der er gået hele 4 år.

Men ikke desto mindre, i dag er det præcis 4 år siden, jeg satte mig til tastaturet og skrev det første, lettere famlende må jeg jo nok indrømme, indlæg. Uden billeder eller andet gejl, men de kom vist til i indlæg 3 eller 4.

Jeg havde som udgangspunkt ikke lagt nogle retningslinier for, hvordan bloggen skulle fremstå, eller hvad den skulle indeholde. Men jeg ville gerne blogge, om den mad jeg lavede, samt nogle glimt fra hverdagen, uden at jeg nødvendigvis behøvede trække læserne med helt ind i indkøb af nyt fjernsyn, min nye app til mobilen, forkølelser, diarre, dårlig nattesøvn og skænderier med kæresten. Når jeg læser tilbage, kan jeg se, at det første års tid blev brugt til at finpudse bloggens opbygning og finde mit ståsted i blogland – finde ud af hvordan jeg bedst kunne skabe min personlige blog, så den signalerer hvem jeg er og hvad jeg gerne vil.

 

 

Her 4 år efter kan jeg ikke se mig fri for, at være en lille smule stolt af mig selv. Det stod nemlig slet ikke skrevet i kortene, at jeg skulle blive ved med at blogge i flere år og jeg havde slet ikke forestillet mig, at interessen for og glæden ved at blogge, ville få et så fast tag i mig. Men det der i bund og grund startede som en lille hobby, fordi jeg syntes, det var spændende, at følge de andre madblogs, der begyndte at spire frem på nogenlunde samme tidspunkt, har vokset sig til en stor, solid blog, der i skrivende stund indeholder 713 indlæg og 3613 kommentarer til disse. Bloggen har fået 380 faste læsere, siden jeg kom på facebook i 2013 og 168 følger med via bloglovin’ og det er ikke mindst på grund af Jer læsere, at det er sjovt at blogge. Jeres kommentarer, gode råd, fif, ideer, oplevelser og feed back på opskrifterne gør, at det altid er spændende at gå ind på bloggen og se, hvilke kommentarer der ligger.

Derfor vil jeg afslutningsvis sige tak til Jer læsere. Selvom det er sjovt at blogge, er det endnu sjovere, når man ved, at der sidder nogen i den anden ende og læser det man har skrevet og det er i høj grad Jeres fortjeneste, at bloggen fylder 4 år i dag. Og med det vil jeg afslutte dette her fødselsdagsindlæg – der er nemlig vinterferie i denne her uge, så jeg har undervisningsfri og har store planer i køkkenet. Der er et par ideer, jeg skal have afprøvet  😀

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)