Suveræn Cobb Salad med pulled chicken…

6 kommentarer
Aftensmad - masser af inspiration til aftensmaden, Fjerkræ, Hovedretter, Opskrifter, Salater - Alle mine bedste salater
Gå direkte til opskriften

Denne her opskrift er jeg simpelthen nødt til at dele med Jer, for det er ganske enkelt en af de bedste salater, jeg længe har smagt. Siden jeg lavede pulled chicken, for snart et par uger siden, har jeg overvejet, om ikke jeg skulle forsøge at lave en af mine yndlingssalater, nemlig en Cobb Salad, med pulled chicken i stedet for grillet kyllingebryst som ellers.

I går satte jeg så kyllingebryst med dry rub til at marinere i køleskabet og da jeg kom hjem fra skole i dag, satte jeg kyllingestykkerne i ovnen. Tre timer senere var kyllingen forvandlet til den lækreste pulled chicken – lige til at blande med salat, tomat, agurk, peberfrugt, løg, majs, feta, avocado og sprødstegte baconstykker. Og det smagte ganske enkelt fantastisk – denne her salat kommer helt klart på menuen en hel del gange hen over sommeren. Let, lækkert og lynhurtigt at tilberede – og resterne af den fantastiske kylling er kommet med på madpakken til i morgen. Min som en salat og kærestens som en sandwich med salat, tomat, agurk, karrydressing, sprødstegt bacon og selvfølgelig pulled chicken.

Ingen bedømmelser

Cobb Salad med pulled chicken

Antal: 2 personer

Ingredienser

 • 1 portion pulled chicken
 • 1/3 iceberg i fine strimler
 • 8 små cherry tomater eller 2 almindelige tomater i både
 • 1/4 agurk i skiver
 • 1 lille løg i ringe
 • 1 lille dåse majs
 • 1 rød peberfrugt i strimler
 • 4 spsk feta i tern
 • 1 moden avocado skrællet og skåret i både
 • 1 pk bacon i skiver sprødstegte og skåret i mindre bider

Fremgangsmåde

 • Arranger pulled chicken, salat, tomater, agurkeskiver, løgringe, majs, peberfrugt, feta, avocado og baconstykker på 2 store tallerkner.
 • Server straks, evt med et stykke godt brød og en creme fraiche dressing ved siden af.
 • Kan man lide oliven, smager det også rigtig godt at tilføje et par stykker på toppen af salaterne.
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Rikke
9 år siden

Og dér blev jeg lige sulten! Var det bare almindelige kyllingefiletter som du satte i ovnen?
Simpel lækker salat 🙂

// Rikke //
CUPCAKE-STYLISTEN

Mari
9 år siden

Åh gud, hvor ser det lækkert ud. Sikke skønne farver. Det må også prøves.
Har allerede lavet madrouladen samt pulled pork burgere -SÅ godt:-)
Keep ’em coming!

Bianca
9 år siden

Nøjs det ser godt ud 🙂 skal altså også prøve det der pulled chicken en dag 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)