Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Gnocchi med tomat, mozzarella og basilikum…

0 kommentarer
Aftensmad - masser af inspiration til aftensmaden, Hovedretter, Opskrifter, Pastaretter - opskrifter med pasta, Vegetar
Gå direkte til opskriften

Selvom vi ikke må klage over sommersolen og varmen, som bliver nydt på terrassen og i haven hver eneste dag, så påvirker varmen altså også lysten til at stå i køkkenet eller i det hele taget til at spise alt for meget, i hvert fald for mit vedkommende. Når det bliver rigtig varmt, vil jeg egentlig bare helst have noget helt enkelt.

Denne her italiensk inspirerede ret, som vi spiste forleden aften, indeholder ikke mere end 4 ingredienser – gnocchi, 1 glas rigtig god tomatsauce, frisk mozzarella og frisk basilikum og kan trylles frem på et øjeblik. Når retten indeholder så relativt få ingredienser, synes jeg, det er vigtigt, at de ingredienser er af den bedste kvalitet. Det optimale havde muligvis været, at lave både gnocchi og tomatsauce selv, men som nævnt ovenfor, så indbyder vejret ikke ligefrem til at opholde sig indendørs mere end højst nødvendigt og jeg synes egentlig, man kan købe både gnocchi og tomatsauce af en glimrende kvalitet. Synes man ikke saucen smager af nok, kan man evt. smage den til med lidt ekstra krydderier.

Der er ikke kød i retten, hvilket jeg absolut ikke manglede, men synes man, der mangler lidt proteiner, kan man evt. tilsætte lidt rigtig god skinke eller man kan lave en portion små oksekødboller, som steges på panden og tilsættes tomatsaucen sammen med gnocchi’en. Dermed får man en rigtig fin portion Gnocchi a la Lady og Vagabonden 😀

Ingen bedømmelser

Gnocchi med tomat og mozzarella

Bagetid20 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk friske gnocchi (ca 400 gr)
  • 6 dl tomatsauce
  • 2 kugler frisk mozzarella
  • frisk basilikum

Fremgangsmåde

  • Bland gnocchi og tomatsauce og fordel det i et ildfast fast.
  • Hæld vandet fra mozzarellaen og lad den afdryppe.
  • Pluk mozzarellaen i mindre stykker og fordel dem på gnocchi og tomatsauce.
  • Gratiner fadet i ovnen ved 190 °C (varmluft) i ca 20 minutter til osten er gylden.
  • Drys med frisk basilikum og server, evt. med godt brød og salat.
Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer