I dag er det min fødselsdag, men som jeg skrev i gårsdagens indlæg, så foregreb jeg begivenhedernes gang og holdt allerede i weekenden fest for hele familien. Udover en masse snak, grin og dejligt selskab fik jeg også en masse fantastiske gaver, blandt andet en smuk træskål fra Muubs, hvide Contrast krus fra Royal Copenhagen, fine kagegafler, en iPhone 6 fra Morten (som jeg fik på forskud for snart et par uger siden) og en ny, bærbar computer som er hvid og helt vild pæn fra mine forældre. En buket fine, lyserøde og lilla balloner med 150 $ indeni, som skal bruges i New York lige om meget snart og penge, som skal veksles til endnu flere dollars, lækker portvin, smukke blomsterbuketter og meget meget mere. Villy, vis 1 års fødselsdag vi fejrede ved samme lejlighed, var desuden så heldig at blive begavet med masser af godbider og legetøj, så han havde også en helt fantastisk aften.

I dag, på min rigtige fødselsdag, har vi spist en hyggelig morgenmad sammen med mine forældre, inden min mor smuttede af sted på arbejde. Vi stod derfor op kl. 8, købte rundstykker og smuttede over vejen til mine forældre, som havde dækket et fint morgenbord.

Jeg har jo efterårsferie fra skolen og Morten har taget fri fra arbejde i dag, så resten af dagen skal bruges på hygge og vi har overhovedet ikke fastlagt nogle planer – dagen kommer 100 % til at udforme sig, som vi nu har lyst til. Lige nu regner det, så vi har tændt op i brændeovnen og hygger med varm te og stearinlys. Hvis det holder op med at regne senere, har vi snakket om at køre en tur til Legoland eller bare køre en tur ud i det blå, ligesom vi også har overvejet både restaurantbesøg, lækker take away og en god hjemmelavet middag til aften, men lige pt. er alle planer åbne og så gør vi det, som vi får lyst til.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)