De sidste 2-3 uger har vi befundet os i en form for nedtælling. Nedtælling fordi vi rejser til New York på lørdag, men også nedtælling for mit vedkommende, fordi jeg i dag har været til Modul 5 eksamen, som var en træls hurdle at skulle over, inden jeg for alvor kunne se frem mod afrejse og efterårsferie i USA.

Det har været en intens uge med forberedelse, læsning og lidt mere forberedelse og der er ikke blevet fremstillet så spændende mad, at det har været værd at blogge om. Når det hele har fyldt lidt for meget oppe i mit hoved, har jeg taget Villy med en tur ud at gå  rundt om vores sø. Der er ikke noget der klarer hjernen som en gåtur med høj, blå himmel, rappende ænder, skræppende vildgæs og træerne der står med de smukkeste blade i efterårets brændte farver. Dog skal jeg lige love for, at det bliver tidligt mørkt nu, så vi skal ikke udsætte vores ture til alt for langt ud på eftermiddagen.

 

 

Nu er eksamen overstået med et 12-tal. Jeg er så glad, for selvom jeg er god til at snakke, hader jeg alligevel mundtlige eksamener. Men nu er der et 12-tal i hus og i aften kan roen for alvor indfinde sig i det lille hjem, når vi skal putte på sofaen, drikke varm te og nyde de sidste 2 afsnit af Matador. Så må før-afrejse rengøring og pakning vente til i morgen, for nu har jeg fortjent lidt afslapning.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)