Når maskinparken skal udvides…

2 kommentarer
Annonce

En rigtig køkkennørd/madblogger kan aldrig få for mange dimser, tekniske apparater og maskiner. Og næsten uanset hvor meget køkkenskabe og skuffer buler ud, så kan der altid sniges en lille, ekstra ting ind. Vores køkken + kælder, som jeg har måtte inddrage til opbevaring, indeholder således både blendere, en foodprocessor, vaffeljern, røremaskine, el mikser, toaster, stavblendere, mikrobølgeovn, donutbager, brødrister, juicepresser, kaffekværn, automatisk kaffebrygger og meget meget mere.

Alligevel hænder det, at jeg ser mit snit til at udvide maskinparken og i den forbindelse vil jeg gerne slå et slag for Bilka. De har nemlig en temmelig veludbygget elektronikafdeling i Bilka og man kan tit være heldig at finde “mærkerne” på tilbud eller til en meget billig penge. Bor man ikke lige i nærheden af en Bilka kan man selvfølgelig også bare købe elektronik via deres hjemmeside – prisen er jo den samme og så får man varerne bragt til døren, uden selv at skulle tænke på slid og slæb. Dette er måske især praktisk, hvis man køber store, tunge og uhåndterbare ting.

 

 

Selvfølgelig kan jeg, som studerende på SU, godt lide at gøre en god handel og eftersom jeg lige om lidt skal til at lede efter gode julegaver, er der ingen tvivl om, at jeg skal forbi Bilka for at se, om jeg kan gøre en god handel og få nogle lækre julegaver til billige penge. Og hvis ikke man interesserer sig for elektronik, så har de jo mange andre lækre ting.

 

Note. Indlægget er sponsoreret, men holdningen og ordene er helt mine egne.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Elin
8 år siden

Du skrev på et tidspunkt, at Krups laver de bedste vaffeljern, både til de flade og de belgiske. Vil du fortælle, hvilke modeller du har?

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)