Så holder bloggen ferie fra i morgen, hvor jeg som bekendt rejser til New York. Jeg skal over og spise lækker mad, shoppe, kigge på tusindvis af halloweengræskar og halloween-pyntede parker, nyde de første juleudstillinger og hygge mig sammen med Morten og vores gode venner.

Bloggen kommer til at holde pause imens – jeg vil nyde det og ikke være afhængig af, om jeg kan få lagt billeder ind i mine indlæg, om jeg kan få tid til at skrive og om jeg overhovedet kan få netværksforbindelse. Til gengæld regner jeg med, løbende at oploade billeder via Instagram, så der kan man i stedet følge mig.

 

 

I aften har vi været oppe hos mine forældre og spise lækker smørrebrød til aftensmad og så tror jeg, vi skal relativt tidligt i seng, for selvom vi først skal flyve fra Billund kl. 12.00 i morgen, så lander vi først i New York kl. 21 lokal tid (New York er 6 timer bagefter Danmark) og inden vi er kommet igennem emigrationen, har fået vores bagage udleveret og er kommet ind på selve Manhattan, nærmer kl. sig formentligt 23. Heldigvis skal vi bo lige i nærheden af en super hyggelig diner, der har døgnåbent, så efter indtjekning, skal vi have lidt hurtig aftensmad og så på hovedet i seng 🙂

Jeg glæder mig til at fortælle om vores tur til New York her på bloggen, når jeg kommer tilbage igen og indtil da må I hygge Jer.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)