Så nåede vi vejs ende – ventetiden er slut, kalenderlyset er brændt ned og om et par timer, går juleaftensdag over i juleaften. Jeg vil gerne benytte dette her indlæg til at ønske alle Jer læsere en rigtig glædelig jul. Jeg håber, I må få en dejlig aften med lækker mad, skønne gaver og ikke mindst hyggeligt samvær med Jeres kære.

Jeg skal for første gang prøve at fejre jul med Morten i år. Desuden kommer hans mor og så selvfølgelig mine forældre, min lillebror og min mors bror. Menuen er helt traditionel og står på and, flæskesteg og julemedister. Desuden brunede og hvide kartofler, rødkål, surt og brun sauce, så der er vist ingen risiko for, at vi kommer til at sulte-

I morgen står den på helt klassisk 1. juledags afslapning med nattøj, julefilm, dyner, slik og hygge og i overmorgen den store familiejulefrokost, så jeg tror, at bloggen tager et par dages juleferie og så vender jeg tilbage igen imellem jul og nytår. Pas godt på Jer selv imens og hav en fantastisk jul.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)