Så nåede vi vejs ende. Om ganske få timer rinder 2014 ud og vi tager hul på et helt nyt og ubrugt år. Vender det første blad og rykker endnu engang frem til START. Jeg synes ikke, det er specielt længe siden, at jeg stod med champagneglasset i hånden og hørte rådhusuret slå 2014 ind. Jeg tænkte på, at 2013 havde været et dejligt år og på hvad 2014 mon ville blive for en størrelse? Det ved jeg nu, for lige om lidt er det overstået. Man får et helt nyt år forærende og vips, så er det væk igen. Jeg synes, der er noget helt fantastisk ved nytåret – det er ligesom, at alt bliver nulstillet og på tærsklen til det nye år, er det som om, at alt er muligt, hvilket nok også er grunden til, at nytårsfortsætter er så populære.

Menuen til i aften er planlagt, timet og tilrettelagt, kransekagen er bagt og pyntet med glasur, små serpentiner og macarons – der kommer ikke noget billede i år, for jeg har brugt den sædvanlige opskrift, men jeg har lagt et billede på instagram og om nogle timer tager jeg hul på det nye år sammen med Morten, mine forældre, min lillebror, hans kæreste, min onkel og gode venner. Men inden da vil jeg lige benytte chancen til, at kaste et tilbageblik på året der er gået, både her på bloggen, men sandelig også ude i virkeligheden, hvor jeg trods alt færdes størstedelen af tiden 🙂

 

 

2014 blev året, hvor vi for alvor kom til at forstå, hvad det betyder at have en lille teorist af en Jack Russel Terrier og jeg kan kun sige, at han er virkelig sød, når han sover 😉 Til gengæld kan vi også mærke, at han er fyldt 1 år nu. Han bliver mere og mere rolig for hver dag der går og uanset hvordan han har været i sin teenageperiode, så vil jeg ikke undvære ham for noget i livet og jeg påstår stadig, at jeg til enhver tid vil gentage det hele forfra en gang til.

2014 bød på ligesom de andre år på dejlige rejser og oplevelser. Vi har således været i Tyrkiet, i Norditalien og så “den sædvanlige” nemlig en uge i New York her i november. Jeg ved godt, at jeg ikke har skrevet om New York turen her på bloggen endnu, men der skal jo også være noget til at udfylde de lange, kolde vinteraftener, ik? 😉 2015 kommer heldigvis til at byde på ligeså meget rejseaktivitet, idet vi allerede har planlagt en tur til Amsterdam i påsken og så den rejse som vi alle fik af mine forældre i julegave.

2014 blev det første “hele” år tilbage på skolebænken for mit vedkommende. Jeg er nu halvandet år inde i forløbet som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, så jeg mangler 2 år endnu, men jeg elsker hver dag. Jeg har så meget fundet min rette hylde og nyder det i fulde drag.

For bloggens vedkommende har 2014 været et helt forrygende år, hvor jeg kun er blevet mødt af søde tilkendegivelser og dejlige kommentarer fra alle Jer derude på den anden side. 240 indlæg er det blevet til i år og mere end 915.000 unikke besøgende har kigget forbi bloggen, i det år der snart er gået. Den 19. maj rundede jeg den første store milepæl, nemlig 500 faste læsere af bloggen via facebook, men det var da intet imod, hvordan det skulle gå i den sidste halvdel af 2014. Jeg har nemlig pt hele 1280 faste læsere og jeg kan slet ikke få armene ned. Tænk at I er så mange, der har lyst til at følge min gøren og laden og ikke mindst læse om hvad der rører sig i mine gryder – jeg er så overvældet og glad.

2014 blev året, hvor jeg fik bloggen smidt på Instagram – jeg har altid været lidt langsom, når det kom til det nyeste indenfor sociale medier, men jeg må indrømme, at jeg er blevet ramt af Instagram bølgen og jeg nyder at lægge billeder ind fra vores hverdag, samt kigge med hos venner, familie og medbloggere. Mon ikke også bloggens Instagram profil kommer godt ind i det nye år? 🙂

Og hvordan tegner 2015 så? Tjaaa altså ingen kan jo spå om fremtiden, men der er da noget, som jeg er herre over og det er min blog. Og den kommer umiddelbart til at fortsætte som nu, for selvom jeg har skrevet det tidligere, så føler jeg for alvor, at 2014 har været året, hvor jeg har fundet min niche i den store blogverden. Jeg har fundet ud af, hvad jeg ønsker min blog skal repræsentere og selvom det har taget flere år, så har jeg vel i bund og grund aldrig været i tvivl. Jeg er en livsstils- og madblogger, der blogger om årets gang og den mad som følger med – hverdage, fester og højtider. Jeg bliver aldrig en “tema” blogger, for der er så mange forskellige madretter, som jeg gerne vil lave og spise og derefter fortælle Jer om, men det med bare at følge året, årstidernes skiften og de forskellige råvarer, krydret med diverse oplevelser, ture og rejser, det passer mig så fint.

Vi har jo ingen børn, så jeg kommer ikke lige til at blogge om kastanjedyr og nissedøre, men det skal bestemt ikke afholde mig fra at blogge om diverse projekter for børn og barnlige sjæle, fx græskarlygter, bålmad og fint malede strandsten, hvis jeg skulle få lyst til det – for selvom man ikke har børn, kan man jo godt nyde den slags projekter. Desuden er jeg jo et helt ekstremt hyggedyr med hang til stearinlys, bløde tæpper og dejlig indretning og med et stort behov for at omgive mig med hygge, glæde, hjertevarme og mad der gør mig glad og det er mit højeste ønske, at denne stemning må skinne igennem på bloggen, til Jer der læser med.

Rigtig godt nytår til Jer alle – jeg håber vi må skrives ved i 2015.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)