Jeg har haft en hyggelig dag herhjemme, hvor programmet blandt andet har stået på lidt skrivning og finpudsning af en opgave, der skal afleveres på fredag, inden jeg igen skal i praktik fra på næste mandag – denne gang i 2 uger. I slutningen af januar skal jeg til modul prøve og så er modul 6 ellers overstået og vi skal i gang med modul 7. Nu venter lige en skoledag i morgen og så har vi ellers onsdag og torsdag til at gøre det sidste færdigt på opgaven inden aflevering. Jeg synes nu egentlig, vi er ret godt med (vi skriver parvis), men alligevel er det altid rart med et par dage til korrekturlæsning og de sidste rettelser.

Derudover er dagen gået med et par gode gåture med Villy-dyret, lidt støvsugning og en grundig oprydning, der gav 3 gode store poser til skraldespanden. Er jeg den eneste, der næsten kan få et kick ud af at rydde op og smide væk? Jeg elsker plads omkring mig og rene flader, uden at det dog på nogen måder på blive “for meget” og helt sterilt og klinisk. Hjemmet må endelig ikke miste sin hygge og personlighed, men jeg kan nærmest blive dårlig af skåle og kurve fyldt med l… som aldrig bliver brugt – tværtimod har det sjældent en funktion og så ligger det bare der….. år efter år. Forstå mig ret – minder bliver selvfølgelig ikke smidt ud her i huset, men man behøver jo heller ikke have 7 år gamle postkort liggende fremme, de kan jo sagtens gemmes væk i en mappe eller kasse. Og nips såsom opladere til gamle og for længst døde mobiltelefoner, udtørrede kuglepenne, boner, ubrugelige plastikkort og lign. kan jeg virkelig ikke se nogen grund til at gemme.

 

 

Endelig har jeg lavet en stor portion cremet pastasalat med grillet kylling, så der er til madpakkerne de næste par dage. Jeg har jo indført, at vi skal være bedre til at spise mere grønt til alle måltiderne, men sådan et nytårsfortsæt er jo nemmest at holde, hvis jeg selv går foran med et godt eksempel og nu er der i hvert fald nemme og lækre madpakker til os begge to, for det er en stor portion. Opskriften er nogenlunde den sædvanlige, dog har jeg udeladt bacon og broccoli i dag, men den ligger lige her, hvis nogen skulle få lyst til også at få pastasalat med i madpakken. Og ellers er den også glimrende til aftensmad.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)