Jeg synes efterhånden jeg falder over flere og flere indlæg i blogland, der omhandler juice. Og nej, jeg snakker ikke om appelsinsaft fra Rynkeby, men derimod lækre og hjemmelavede vitaminbomber fyldt med frugt, grønt, smag, vitaminer og mineraler.

Egentlig har jeg ikke været så frygtelig interesseret i at anskaffe mig en juicer, for hånden på hjertet, så mangler jeg ikke ligefrem køkkendimser. Men nu er jeg altså efterhånden blevet så nysgerrig, at jeg alligevel er begyndt at kigge mig omkring og ikke mindst på nettet, hvor man lynhurtigt kan overskue hele markedet.

I den forbindelse kom jeg blandt andet forbi Chr. Christensen Isenkram, altså deres netshop forstås, og så var det lige, at jeg måtte tage et ordentligt tag i mig selv, for lynhurtigt blev jeg jo tiltrukket af alle de andre lækre ting, som man også kan få fingre i sådan nogle steder.

 

 

Århhh, hvor får jeg bare lyst til at kaste mig ud i en omgang shop amok, når jeg pludselig bombarderes af smukke Lyngbyvaser (oven i købet på tilbud), skønne tallerkner med det smukke Mega Musselmalede mønster, fantastiske vinglas, lækre gryder, for slet ikke at nævne elektronik afdelingen og hvad vi madnørder nu ellers falder for, når vi render rundt i isenkræmmerbutikkerne og klapper varerne. Jamen altså, jeg bliver som et barn i en slikbutik – til Mortens store skræk 🙂

Nu har jeg taget mig gevaldigt sammen og har nøjedes med at tilføje et par ekstra ønsker til min efterhånden uendeligt lange ønskeseddel – det ligger desværre ikke lige i kortene, at folk på SU (altså mig) skal investere hele formuen i stel til 12 personer, ikke engang når det drejer sig om kongelig porcelæn af virkelig god kvalitet. Juicepresseren har jeg til gengæld ikke opgivet – den skal nok komme i hus indenfor relativt kort tid 🙂

 

Note. Indlægget er sponsoreret, men ideen, holdningen og ordene er helt mine egne.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)