Joooooo herhjemme hos os fejrer vi Valentins dag. Punktum!!!

Er snart træt af at læse om folk der skriver “Vi fejrer egentlig ikke Valentins Dag, men………. så stod der pludselig en ny Mercedes med en sløjfe på i garagen” (eller noget i den retning – indsæt selv passende gave)…….. 🙂 Hvis man på den ene eller anden måde har fået tiltusket sig til en buket blomster, et lille smykke, en romantisk film på sofaen eller en middag i byen, så fejrer man altså Valentins dag i min verden. Nemlig 🙂

Og alle dem der siger, at de hellere vil fejres spontant på alle andre dage af året og ikke kan forestille sig, at man kan have begge dele, de får ikke noget i morgen. Heller ikke kage! Og hvis de alligevel gør, så husk at sige pænt tak, men nej tak 😀

Vi fejrer altså Valentins Dag og derfor skal vi også ud at spise i morgen aften. Nogle gange har jeg også fået blomster, men i år blev det altså en middag. Jeg holder derimod fast i min tradition med at lave lidt sødt til Morten på Valentins dag. Det er så hyggeligt – og dejligt billigt for os på SU 😉

Lige nu fedter jeg rundt i køkkenet med nogle meget hemmelige Valentins småkager, som jeg vil overraske Morten med i morgen aften, når vi kommer hjem fra restauranten. Men skulle der sidde nogen og mangle inspiration, så kan jeg da lige nævne at jeg sidste år, hvor jeg havde rigtig god tid, lavede en brownie med hindbærmousse og chokoladehjerter.

 

 

Året inden skulle det gå lidt stærkere, så der havde jeg allieret mig med et par gode lagkagebunde fra bageren og en pose jordbærmousse og lavede de mest nuttede små hjertekager med marcipankant og røde sukkerhjerter. Og endelig den lynhurtige og altid populære –  store, røde jordbær dyppet i chokolade. Gerne serveret med en flaske bobler til. Og er man ikke lige til jordbær, kan man i stedet købe en bakke store, flotte hindbær og fylde “hullet” i bærrene med hvid, mørk eller lys chokolade.

Og nu vil jeg smutte tilbage til mit Valentins småkage projekt i køkkenet. Når Morten kommer fra arbejde, spiser vi en hurtig frokost og så skal vi en tur til Middelfart og kigge på butikker og gå en tur med Villy ved Hindsgavl slot. En rigtig hyggelig måde at starte weekenden på.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)