Alt får sin ende, også min vinterferie, men heldigvis er jeg jo superglad for at gå i skole, så jeg har egentlig ikke noget imod, at komme tilbage på skolebænken. Udover at hverdagen finder tilbage til sin vante gænge, byder den kommende uge også på dejlige ting såsom aftensmad hos Mortens mor i Silkeborg og en tur i Musikteatret her i Vejle sammen med mine forældre for at se Jan Gintberg fredag aften.

Jeg har været så uheldig at forstrække, eller hvad det nu er der er sket, et eller andet i lænden, hvilket gør temmelig ondt, så jeg er noget handicappet i forhold til at bevæge mig rundt og i det hele taget udføre helt dagligdags ting i huset, men med Mortens hjælp håber jeg, at vi alligevel kan få noget mad på bordet i den kommende uge, der svarer nogenlunde til nedenstående.

 

 

Madplan uge 8.

Mandag – Vi købte nogle store, lækre bøffer på tilbud forleden dag. De to spiste vi i weekenden og de sidste 2 spiser vi mandag aften. Tilbehøret bliver kryddersmør, blooming potatoes, som er det nye hit her i huset og bønnefritter.

Tirsdag – Vi skal til Silkeborg og spise hos Mortens mor.

OnsdagMexicansk suppe med bacon og majs. Fordi det bare har været rigtig koldt og bidende i den sidste uges tid og så er skoldhed suppe altså noget af det bedste.

Torsdag – Jeg har lang dag i skolen og derfor må der gerne være nem aftensmad til os. Jeg forestiller mig, at der skal sandwich på menuen – evt. grillede sandwich med skinke, ost og salatfyld.

Fredag – Vi skal se Jan Gintberg i Musikteatret sammen med mine forældre. Mon ikke vi finder ud af at spise sammen et eller andet sted, inden vi skal i teatret?

Lørdag – Moules frites. Eller på godt dansk – muslinger og fritter. Muslingerne bliver hvidvinsdampede blåmuslinger, serveret med lækre, hjemmelavede pommes frites ved siden af.

SøndagMørbradgryde med bacon, pølser og paprika og ris ved siden af. En rigtig vinterret og med foråret lige om hjørnet, er det nok begrænset hvor mange flere gange, vi kommer til at nyde denne klassiker, før vi når hen på efteråret.

 

 

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)