Efter en dejlig weekend, der blandt andet har budt på fantastisk show med Jan Gintberg i topform fredag aften, brunch med søde damer og ikke mindst en lang gåtur med Morten og Villy ved Juelsminde og stranden i Snaptun, lakker weekenden endnu engang mod enden og vi står overfor en ny uge.

En uge, hvor vi sådan rent officielt tager afsked med vinteren og hul på foråret og selvom det jo ikke ligefrem er sådan, at bøgen springer ud, lærken kommer farende og de grønne asparges springer op af jorden fra dag til dag, så kan jeg da godt afsløre, at vores menu herhjemme langsomt begynder at bære præg af lidt forår. Giv tid, giv tid.

 

 

Madplan uge 9.

MandagMild og cremet ostetærte med cheddar og chili og salat ved siden af. Tærten var en kæmpe succes, da jeg bagte den første gang og så er den dejlig nem at lave. Perfekt mad på en mandag.

Tirsdag – Vi skal spise i vores bank. Ja, det lyder lidt underligt, men fra tid til anden bliver vi inviteret til forskellige arrangementer med spisning i banken og nogle gange takker vi ja. Sidste gang var jeg selv af sted, sammen med en veninde, til en såkaldt “dameaften”, som foregik på Restaurant Remouladen her i Vejle og både maden og stemningen var fantastisk.

OnsdagKylling i karry-mango sauce med ris. En ret der næsten er lige så populær her i huset som de klassiske boller i karry.

Torsdag – Vi skal spise hos “det faste” vennepar. Anledningen er meget tys tys, så vi er såååååå spændte på, hvad de mon har fundet på.

Fredag – Klassisk forloren hare med brun sauce og kartofler. Verdens bedste broccolisalat ved siden af – dog uden bacon, den får vi på haren i stedet. Har af en eller anden grund aldrig fået min opskrift på forloren hare på bloggen, men det får vi så gjort noget ved i denne uge.

Lørdag – Det er sæson for stenbiderrogn og det har jeg sat på menuen i weekenden. Serveret på små hjemmebagte blinis med creme fraiche og finthakket rødløg til. Glæder mig allerede.

Søndag – Den første forårsdag. Og afhængig af vejret kunne vi godt finde på at tænde gasgrillen og lave årets første ristede hotdogs. Gerne i hjemmelavede pølsebrød og selvfølgelig med agurkesalat eller syltede rødløg til.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)